Meteen naar de inhoud

JUSTHORECA WERKT VOOR JOU

Dagelijks werken er meer dan tweehonderd keukenprofessionals via JUSTHORECA bij verschillende opdrachtgevers. Of het nu gaat om ontbijtdiensten bij hotels of ondersteuning van het keukenteam van een strandtent of een grote partij bij een Michelinsterrenzaak bij JUSTHORECA hebben we altijd een uitdagende en vooral uiteenlopende opdrachten bij meer dan 150 verschillende opdrachtgevers door heel Nederland.

Flexibel of vast?
Wij vinden het belangrijk dat iemand goed op zijn of haar plek zit. Daarom vragen we je altijd eerst het hemd van je lijf. Waar sta je het liefst in de keuken? Welke tijden wil je absoluut wel/niet werken? Waar gaat jouw culinaire-hart sneller van kloppen? Des te meer wij over jou weten des te beter kunnen we je koppelen aan een van onze relaties. 

Of je nu op zoek bent naar een leuke opdrachten als freelancer, bij ons op de payroll als Flexkok of op zoek bent naar een leuke nieuwe baan direct in dienst bij een van onze opdrachtgevers, alles is mogelijk. Zie ons als jouw zaakwaarnemer en laten we samen het beste uit jouw loopbaan halen. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

BELLEN OF KOFFIE?

ALGEMEEN
085-1304694

PLANNING
06-50497818

OF LAAT JE INFO ACHTER

    WELKOM BIJ DE CLUB!