Ga naar de inhoud

HART VOOR DE ZAAK

Het geheime recept van JUSTHORECA is een mix van kennis, ervaring en netwerk. In 2017 besloten Chris van Alphen en Maarten Hogeveen om hun krachten te bundelen in dit unieke concept. Maarten is chefkok geweest bij toprestaurants zoals d’Vijff Vlieghen en Chef’s Table, Chris heeft zijn sporen verdiend in de arbeidsbemiddeling en recruitment. Samen met een team van vijf medewerkers, zorgen zij er elke dag voor dat de juiste kok in de juiste keuken staat. 

Dat lijkt vanzelfsprekend. Maar JUSTHORECA levert altijd maatwerk. Voor de kok én de horeca-ondernemer. Want je kan pas écht vlammen, wanneer iedereen happy is. Tijdens intakegesprekken vragen we dan ook door. Hoeveel uur wil iemand werken, in wat voor keuken voelt iemand zich thuis en wilt diegene misschien altijd de vrijdagavond vrij? Wij geloven in langdurige relaties. Niet in vluggertjes.

MAARTEN

Relatiebeheer & netwerker
Van nature een chef, maar nu vooral een culinair verbinder en kennisdeler. Houdt niet van computers, wel ontzettend veel van zijn dochter Siobhán! Een echte netwerker die graag praat en dan vooral over eten en koken. 

FELICIA

Vestigingsmanager
Felicia (ook wel Felitia genoemd door Maarten) is onmisbaar voor het bedrijf en een kei in balletjes in de lucht houden. Spin in het web voor koks en opdrachtgevers! Daarnaast gaat ze graag met haar gezinnetje naar het strand.

ODILE

Intercedent/Matchmaker
Odile (of Ootje) is de jongste van het team en creëert met haar energie en enthousiasme een gezellige sfeer. Naast dat ze horecatoppers inzet, is zelf ook graag te vinden in het uitgaansleven. Ook houdt ze van koken en dansen. Een echte levensgenieter!

JUSTHORECA

CHRIS

Business Development & verbinder
Twee dochters én een team met uitdagingen, waar hij zijn handen vol aan heeft. Kei op het gebied van connecties leggen en kansen creëren.