Meteen naar de inhoud

HART VOOR DE ZAAK

Het geheime recept van JUSTHORECA is een mix van kennis, ervaring en netwerk. In 2017 besloten Chris van Alphen en Maarten Hogeveen om hun krachten te bundelen in dit unieke concept. Maarten is chefkok geweest bij toprestaurants zoals d’Vijff Vlieghen en Chef’s Table, Chris heeft zijn sporen verdiend in de arbeidsbemiddeling en recruitment. Samen met een team van vijf medewerkers, zorgen zij er elke dag voor dat de juiste kok in de juiste keuken staat. 

Dat lijkt vanzelfsprekend. Maar JUSTHORECA levert altijd maatwerk. Voor de kok én de horeca-ondernemer. Want je kan pas écht vlammen, wanneer iedereen happy is. Tijdens intakegesprekken vragen we dan ook door. Hoeveel uur wil iemand werken, in wat voor keuken voelt iemand zich thuis en wilt diegene misschien altijd de vrijdagavond vrij? Wij geloven in langdurige relaties. Niet in vluggertjes.

MAARTEN

Relatiebeheer & netwerker
Van nature een chef, maar nu vooral een culinair verbinder en kennisdeler. Houdt niet van computers, wel ontzettend veel van zijn pasgeboren dochter Siobhán! 

FELICIA

Planning & social media
Felicia (ook wel Felitia genoemd door Maarten) is onmisbaar voor het bedrijf en een kei in balletjes in de lucht houden. Spin in het web voor koks en opdrachtgevers! Daarnaast gaat ze graag met haar dochtertje naar het strand.

JOYCE

Planner
Joyce is nog maar net bij de club, maar al een enorme aanwinst als planner! Houdt van aanpakken en zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt, zowel professioneel als thuis met haar zoontje; ze weet het moeiteloos te combineren.

SUUS

Marketing & opleidingen
Suus is een echt marketingmuts en spelfout-detector, maar ook dé connectie als het gaat om opleidingen en gek op latin dance fitness en natuurlijk haar dochter. 

CHRIS

Business Development & verbinder
Twee dochters én een team met uitdagingen, waar hij zijn handen vol aan heeft. Kei op het gebied van connecties leggen en kansen creëren.