Ga naar de inhoud

CHEF-KOK OP MOOISTE LANDGOED VAN NEDERLAND

Koken in een historische omgeving!

Raak geïnspireerd door de prachtige locatie in Zuid-Holland waar een plek open is voor een ervaren chef-kok! Zet jouw stempel en maak de keuken tot jouw domein!

Een job waar je handen van gaan jeuken! Potentie en talent is er voldoende, maar het moet ook de kans krijgen om te gaan vliegen. Teams bouw je niet alleen door wat mensen bij elkaar te zetten, maar ook door coaching & begeleiding, waardoor échte samenwerking ontstaat. Ben jij iemand die ervan houdt om het roer in handen te nemen en de keuken naar een next level te krijgen? Wellicht kun je hier de impact maken die jij nodig hebt voor jouw werkgeluk!

Wat bieden we jou?

  • Een salaris van €4000 bruto per maand (o.b.v. 40 uur).
  • Als chef ben je MT-lid en draag je bij in het bepalen van de toekomstplannen van het bedrijf.
  • Werktijden in overleg en naar eigen inzicht op basis van drukte. 
  • Mogelijkheid tot persoonlijke en professionele groei binnen een unieke en historische werkomgeving.
  • Ruimte voor creativiteit en eigen inbreng in de keuken.
  • Samenwerken in een hecht en enthousiast team.
  • Flexibel rooster met ruimte om deze zelf in te vullen. 
  • Inspirerende activiteiten zoals uitjes en workshops.
  • Pensioenregeling.
  • Korting van 30% op diensten die op het landgoed worden verstrekt.
  • Korting op verblijf en maaltijden in het hotel.
  • Dagelijkse maaltijdvoorziening.
  • Gratis parkeren en een kluisje ter beschikking.van

Wat ga je doen?

Dagelijks breng jij de rust en stabiliteit in de keuken en kies je je eigen manier om je collega’s te motiveren en de gasten te verrassen. Die moestuin waar je toegang toe hebt, wat kun jij daar mee?

Je vindt het leuk om operationeel betrokken te zijn en mee te werken, maar houdt de regie en zorgt ervoor dat de keuken op den duur ook een dagje zonder jou kan draaien.

Wat zegt je collega?

Welkom op onze prachtige locatie! We werken samen in een platte organisatie met een familiaire sfeer, waarbij we samen zorgen voor een topbeleving voor onze gasten. We houden ervan om iedereen in het team een rol te geven die past, waardoor iedereen zich thuis voelt”

Jouw profiel:

      • Aantoonbare ervaring als chef-kok, bij voorkeur in een hotel- of evenementenlocatie.
      • Organisatorisch sterk en in staat om vooruit te plannen.
      • Leidinggevende capaciteiten en ervaring in het motiveren van een jong team.
      • Een creatieve en culinaire visie die aansluit bij onze bedrijfsfilosofie: kwalitatief goed, toegankelijk, en met een eigen twist.

Waarom zou je voor deze functie kiezen?

Je hebt de vrijheid om  mee te denken over investeringen en aanpassingen in de keuken en verbetering van de operatie waarbij jouw input direct kan bijdragen aan de verbetering van de organisatie.

Omdat het een klein bedrijf is, zit je dicht op het vuur en kun je veel impact maken en grip hebben op de resultaten. Iemand die zich betrokken voelt en de locatie eer aan wil doen met mooie gerechten en leuke ideeën past hier perfect!

De rol biedt een goede balans tussen operationele taken in de keuken en strategische verantwoordelijkheden, waarbij je ook deel uitmaakt van het managementteam

Laat wat horen!

Klinkt dit als een plek waar jij je thuis voelt?  Laat Felicia iets van je horen voor maandag 28 oktober 2024 via match@justhoreca.nl of 0617787864 en we praten graag met je verder.

Alleen je telefoonnummer achterlaten is genoeg! We kunnen ons voorstellen dat je meer vragen hebt, deze beantwoorden we graag persoonlijk.

JustHoreca vast en flex kitchen talents in de horeca

LET'S TALK

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Pijl