Ga naar de inhoud

JUSTHORECA WERKT VOOR JOU

Wat doen wij eigenlijk bij JUSTHORECA? Ons doel is om er zorg voor te dragen dat onze opdrachtgevers altijd voldoende capaciteit in de keuken hebben om hun gasten de 5-sterren te verlenen die zij verdienen. Heb je als horecaonderneming ondersteuning voor een dag nodig of juist voor langere periode omdat er onverhoopt iemand is uitgevallen. JUSTHORECA has got your back.

Wat belangrijk is om te weten is dat we naast een database van ruim 450 keukenprofessionals die op flexibele basis inzetbaar zijn wij onze opdrachtgevers ook helpen bij het vinden van personeel dat direct in loondienst treedt bij onze opdrachtgevers (Werving & Selectie).

Neem contact met ons op voor kennismakingsgesprek en wij vertellen je graag meer over onze werkwijze en resultaten bij onze relaties waar we trots op zijn.

Wil je een kijkje in de keuken? Kom langs in Zaandam!

"JUSTHORECA IS DE UITGELEZEN PARTNER!"

Horeca en Evenementen vragen vaak toch wat gespecialiseerde koks dan waar we dagelijks mee werken. JustHoreca is hiervoor dan de uitgelezen partner. Betrouwbare koks die zeer flexibel en vol met passie het team komen ondersteunen.

Gedurende 3 maanden hebben wij de volledige Food & Beverage gedaan voor het International Broadcast centre van de UEFA tijdens het EK2020. Hierin hebben een aantal koks van JustHoreca ons ondersteund. 3 maanden, 7 dagen in de week van 07.00 tot 24.00 uur service vraagt enorm veel van het team en daar sloten de koks van JustHoreca feilloos bij aan.

Ook op onze horeca lokaties van IJgenweis maken we graag gebruik om onze gaten te vullen. Ik zou iedereen aanraden met JustHoreca te werken daar de service en kwaliteit hoog in het vaandel staat.


Sascha van Rheenen
Manager Evenementen en Horeca – Appèl BV.