Ga naar de inhoud

ZELFSTANDIG WERKEND KOK BIJ PRACHTIG RESTAURANT AAN DE AMSTEL

Met doorgroeimogelijkheid tot sous-chef!

Zin om je tanden te zetten in een nieuw avontuur op een prachtige locatie onder de rook van Amsterdam? Lees dan even verder, want op deze plek ontwikkel je culinaire talenten in een omgeving waar creativiteit, structuur en teamspirit samenkomen!

Een superleuke plek, waar je jouw bijdrage kunt leveren in het huidige team en waar je dus ook ontzettend veel nieuws kan leren, uitgedaagd wordt en een mooie doorgroei kunt maken naar sous-chef! 

In samenwerking met de nieuwe chef en een jong team draag je bij aan de ervaring van de gasten, terwijl je ook je eigen ontwikkeling serieus kunt nemen.

Wat bieden we jou?


      • Startsalaris: tussen de €2700 en €3200 euro voor een fulltime aanstelling, afhankelijk van je ervaring en skills.
      • Flexibiliteit: Een werkweek van ten minste 28 uur met voorkeur voor fulltime (38-40 uur).
      • Werktijden in overleg: Samen bepalen we het rooster, met vaste vrije dagen als optie. 
      • Gratis parkeren: Ruime parkeermogelijkheden rond het restaurant.
      • Pensioenregeling: Een goede pensioenregeling.
      • Groei en ontwikkeling: Trainingen en opleidingen bieden wij graag aan, afhankelijk van je interesse.
      • Gezellige werkomgeving: Een toegankelijk en laagdrempelig restaurant waar iedereen welkom is! 
      • Jaarlijks bedrijfsuitje: Wij gaan graag op pad met ons jonge en gezellige team. Ga je met ons mee?

Wat is jouw dagindeling?

Als zelfstandig werkend kok ben jij verantwoordelijk voor het bereiden van diverse gerechten die op elk moment van de dag besteld kunnen worden. Van luxe gerechten zoals kreeft en oesters, tot de klassieke Nederlandse kroket: jij zorgt ervoor dat elk gerecht met zorg en smaak wordt gepresenteerd. 

Je werkt nauw samen met het team om een gestroomlijnde keuken te garanderen. Je denkt actief mee in de ontwikkeling van de menukaart en we bieden je bijvoorbeeld de mogelijkheid om je SVH Leermeester diploma te behalen (als je deze nog niet hebt), zodat je ook de juiste skills hebt om op termijn bij te dragen in de coaching en begeleiding van het keukenteam. 

Wat zegt eigenaar Jeffrey?

Bij ons geven we je de vrijheid om je creativiteit te laten zien, maar verwachten we tegelijkertijd dat je de structuur en netheid bewaart. We streven ernaar dat iedereen hier elke dag met plezier werkt én groeit in zijn of haar vak.”

Jouw profiel:

      • Ervaring: Minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok in een professionele keuken.
      • Opleiding: Bij voorkeur een koksopleiding (MBO-niveau 3 of 4). Kennis van de HACCP werkwijze.
      • Taalbeheersing: Goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
      • Teamspeler: Je werkt graag samen en weet verantwoordelijkheid te nemen.

Waarom zou je voor deze functie kiezen?

Bij dit restaurant krijg je de kans om onderdeel te worden van een gloednieuw en ambitieus horecaconcept op een toplocatie. Je krijgt de ruimte om je eigen creativiteit te laten zien en om door te groeien binnen het bedrijf. Of je nu net begint of al ervaring hebt: hier krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en mee te bouwen aan een succesvolle toekomst.

Laat wat horen!

Klinkt dit verhaal als jouw nieuwe avontuur wat je brengt waar je naar aan het zoeken bent? Reageer dan voor vrijdag 13 september 2024 en stuur een mailtje met telefoonnummer naar match@justhoreca.nl en we praten graag met je verder!

Heb je vragen over de functie of de procedure? Neem dan ook contact op met Felicia via match@justhoreca.nl of bel 0617787864. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

JustHoreca vast en flex kitchen talents in de horeca

LET'S TALK

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Pijl