SOUS-CHEF OF AANKOMEND CHEF OP PRACHTIG LANDGOED
Landgoed van 8 hectare in Brabant.
Vind jij het leuk om jouw kennis en ervaring door te geven aan de nieuwe generatie? Je weet veel over het strak trekken van een keuken en het oplijnen van een jong team en vind het leuk om aankomend talent te coachen en begeleiden naar een topniveau.
Geduldig en stabiel passen bij jou en je vindt het fijn om rust te brengen in een hectische omgeving. Talent is volop aanwezig, maar met wat liefde en aandacht kan het pas echt gaan groeien! Jeuken jouw handen? Laat het ons weten en wie weet haal jij in deze job jouw werkgeluk uit dit nieuwe project!
Wat bieden we jou?
- Een salaris tussen €2795 – €3795 euro bruto per maand (o.b.v. 40 uur). Dit salaris is afhankelijk van je skills en werkervaring.
- Mogelijkheid om roosters flexibel in te delen en in overleg met je collega’s dit goed aan te laten sluiten bij jouw wensen.
- Werken op een prachtig landgoed in een groene omgeving.
- De kans om onderdeel te zijn van een organisatie met ideële doelstellingen.
- Personeelsuitjes per afdeling en een jaarlijks zomerfeest.
- Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen, zoals Wijn & Spijs workshops, SVH Leermeester training of bepaalde managementtrainingen.
- Werkkleding is ter beschikking en vergoeding voor werkschoenen is beschikbaar.
- Maaltijden worden grotendeels vergoed door het bedrijf
- We organiseren kwartaalbijeenkomsten met workshops en informatieve sessies om met elkaar op de hoogte te blijven van bedrijfsontwikkelingen.
Wat ga je doen?
Naast de dagelijkse ondersteuning van ons jonge team, ben je aan de slag om meer consistentie te krijgen in de gerechten.
Door een vast menu met kostprijsbeheer, zorg jij ervoor dat de kwaliteit constant is en iedereen weet wat de bedoeling is.
Je zorgt voor een vaste werkwijze in de keuken, waarbij je de planning en organisatie deels uit handen neemt. Jij kunt dat subtiel doen, als teamwerker en servicegericht, zodat het hele team beter gaat draaien.
Deze locatie en het menu leent zich er goed voor om ver vooruit te kunnen werken en goed te mise en placen. Op die manier kun je goed grip hebben op de inkoop en voorraadbeheer.
Je maakt tijd vrij om nieuwe en creatieve gerechten op de kaart te zetten en samen te werken met het team en (lokale) leveranciers om onderscheidende menu’s te maken.
Wat zegt Chef Iris?
“Ik ben op zoek naar een fijne sparringspartner die samen met mij het level van onze keuken naar een hoger niveau kan tillen. We willen meer structuur en organisatie in de keuken brengen en daarnaast vind ik het fijn om met iemand inspiratie en kennis te kunnen uitwisselen. Ben jij iemand die me kan helpen om de creativiteit die er is, in goede banen te leiden? Laat je horen!”
Jouw profiel:
Ervaring: Je hebt ervaring als leidinggevende in professionele keuken, waarbij je gewend bent om samen te werken met jongen mensen. Geduldig en in staat om mensen van verschillende niveaus en achtergronden aan te sturen.
Waarom zou je voor deze functie kiezen?
Onder de rook van Den Bosch ligt het prachtige Landgoed met 8 hectare natuur en een adembenemende villa wat onder andere als hotel wordt gebruikt. De locatie wordt veel gebruikt voor vergaderingen, trouwerijen, feesten en natuurlijk voor overnachtingen.
Heb jij een passie voor seizoensgebonden en duurzame keuken en beschik je over de leiderschapskwaliteiten om een jong team te coachen? Ondersteun vanuit senioriteit en geef de ruimte aan het team om op te kunnen klimmen naar een hoger niveau.
Ben jij eraan toe om vanuit een leidende rol naar een BEGEleidende rol te shiften? Kom dan eens kijken naar deze verrassende plek in een inspirerende omgeving!
Laat wat horen!
Klinkt dit als de nieuwe impuls die je nodig hebt? Laat Felicia iets van je horen voor woensdag 13 oktober 2024 via match@justhoreca.nl of 0617787864 en we praten graag met je verder.
Alleen je telefoonnummer achterlaten is genoeg!
LET'S TALK
Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.