Ga naar de inhoud

AANKOMEND BQT CHEF

Kantoortijden in de horeca? Het kan!
Ga aan de slag als banqueting chef bij de leukste werkgever van Schiphol!

In deze functie weet je waar je aan toe bent, zodat jij je werk perfect kunt combineren met je privéleven. Een fijne omgeving, die wel horeca is, en waar je samen in een hecht team zorgt voor een topresultaat!

Wat bieden we jou?

  • Salaris: €2980 per maand
  • Een werkweek van maandag tot en met vrijdag
  • Werktijden van 7:00-15:00 uur
  • Overuren vermijden we zoveel mogelijk.
    Maak je ze wel, dan worden die netjes uitbetaald of kun je ze tijd-voor-tijd inruilen
  • Een dynamische werkomgeving op een van de drukste luchthavens ter wereld
  • Gratis parkeergelegenheid onder het hotel!
  • Gemakkelijk bereikbare locatie, vlak naast de A9, en met uitstekende openbaar vervoer opties
  • Korting op overnachtingen en F&B binnen Marriott Bonvoy
  • Diverse trainingen en doorgroeimogelijkheden binnen ons wereldwijde netwerk
  • Een betrokken en warme werksfeer, in een fijn team
  • Gezellige pauzes met gezamenlijke maaltijden en legendarische personeelsuitjes
  • Veel aandacht voor een juiste invulling van je werktijden in combinatie met privé
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding van Excutive Chef Melvin, zodat jij kunt doen waar je goed in bent
  • Een flinke maandelijkse fooi 🙂

Wat ga je doen?

Als aankomend BQT Chef ben jij de drijvende kracht achter onze banketten en evenementen. Je ontwikkelt en bereidt culinaire hoogstandjes die indruk maken op onze gasten. Je werkt nauw samen met je team om een vlekkeloze uitvoering te garanderen, van voorbereiding tot presentatie. Je hebt oog voor detail en weet je team te motiveren om constant topkwaliteit te leveren.

Wat zegt Executive Chef Melvin?
“Kom bij ons culinaire team en maak deel uit van een keukenteam waar creativiteit en uitmuntendheid op elk bord samenkomen. Lekker eten begint bij geweldige chef-koks!”

Jouw profiel:

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Een afgeronde koksopleiding (MBO niveau 3) of vergelijkbaar.

Jouw inzet is onmisbaar

Jouw rol is cruciaal voor de beleving van onze gasten. Zonder jouw culinaire expertise missen onze evenementen de unieke smaken en presentaties die hen onderscheiden. Jouw creativiteit en passie maken elk evenement memorabel.

Waarom zou je voor deze functie kiezen?

Wij weten dat het voor jou belangrijk is om niet alleen lekker in de keuken aan de slag te kunnen, maar ook om een fijne werkplek te hebben, waar je je thuis voelt en begeleid wordt. Bij ons krijg je de kans om in een prestigieuze omgeving te werken en jezelf verder te ontwikkelen binnen een internationaal bedrijf.

Solliciteer nu!

Interesse? Reageer dan voor zaterdag 20 juli 2024 en stuur een mailtje met telefoonnummer naar match@justhoreca.nl en we praten graag verder met je!

Heb je vragen over de functie of de procedure? Neem dan ook contact op met Isa via match@justhoreca.nl of bel 0650497818. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

JustHoreca vast en flex kitchen talents in de horeca

LET'S TALK

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Pijl