Ga naar de inhoud

CHEF-KOK OP BRUISENDE LOCATIE IN AMSTERDAM

Creatief - jong - speels - gezellig!

Voel jij je thuis op een plek waar gasten zich vrij voelen om zichzelf te zijn? Vergaderen, eten, een potje tafelvoetbal spelen of even chillen in een rustig hoekje. Op deze locatie is iedereen welkom en dat voel je!

Ga werken op een plek die matched met jouw DNA! Echt iedereen is welkom en dat zorgt ervoor dat de sfeer gemoedelijk is, en alles kan. Karaoke, vrijdagmiddagborrels, pubgames en teamuitjes wisselen moeiteloos af met zakelijke meetings in rustige gedeeltes van deze multifunctionele locatie. 

Het enige wat ontbreekt is een topper in de keuken die snapt dat je alleen een feestje kan vieren als er heerlijk, bijpassend eten is! Sluit aan bij ons gezellige en hechte team en ga los om uit deze plek nog veel meer potentieel te halen!

Wat bieden we jou?

  • Een salaris tussen €4000 – €4650 euro bruto per maand (o.b.v. 40 uur). Dit salaris is afhankelijk van je skills en werkervaring.
  • Flexibele werktijden die je zelf indeelt, aan de hand van wat er op de agenda staat. We zijn zondag gesloten, met uitzondering van events.
  • Uiteraard met verlofdagen en vakantiegeld.
  • Groei en ontwikkeling – we zijn een klein bedrijf en kijken graag samen naar wat je nodig hebt om je binnen het team te ontwikkelen. We hebben contacten met een lokale opleider die gerichte opleidingen aanbiedt, zoals bijvoorbeeld SVH Leermeester of SVH Sociale Hygiëne etc.
  • Bedrijfsuitjes, workshops en inspiratietrips naar onze leveranciers. We vragen hen ook regelmatig om bij ons te komen om een demo te geven of een proeverij te organiseren. Je weet alleen met welke producten je werkt, als je ze ook echt proeft en weet wat het verhaal erachter is.
  • Legendarische teamuitjes: twee keer per jaar personeelsuitjes (zowel in binnen- als buitenland)
  • Gratis personeelsmaaltijden: Maaltijden worden gratis verstrekt tijdens werktijd (wettelijke bijdrage wordt wel geïncasseerd).
  • Feestdagen: over het algemeen zijn we tijdens feestdagen gesloten. Als je wel werkt, krijg je dubbel betaald.
  • Parkeermogelijkheden: Hoewel beperkt, zijn er mogelijkheden voor gratis parkeren voor medewerkers op het terrein van naburige bedrijven.
  • Reiskostenvergoeding: reiskosten kunnen in overleg worden vergoed.
  • Bonussen: Bij goede maanden kunnen medewerkers getrakteerd worden op etentjes en andere beloningen.
  • Bedrijfskleding: Beschikbaar, inclusief het laten bedrukken van namen op de kleding.

Wat ga je doen?

Dagelijks geef je leiding aan het keukenteam en zorg je ervoor dat alles vloeiend verloopt. Deze locatie leent zich er goed voor om ver vooruit te kunnen werken en goed te mise en placen.
Op die manier kun je goed grip hebben op de inkoop en voorraadbeheer.

Je maakt tijd om nieuwe en creatieve gerechten op de kaart te zetten en  samen te werken met het team en (lokale) leveranciers om onderscheidende menu’s te maken.

Wat zegt manager Felix?

“We werken standaard met lokale kwaliteitsproducten en bieden we hiermee mooie gerechten die onze gasten verwachten. We hebben voor ieder moment van de dag wat lekkers en eten is echt een onderdeel van de beleving. Met ons hechte team met harde werkers maken we er iedere dag een leuke dag van, waarbij we ieders talenten de ruimte geven “

Jouw profiel:

      • Ervaring: Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende in een professionele keuken.
      • Skills: Sterke organisator, weet alles over het reilen en zeilen in de keuken, van inkoop tot budgetbeheer en van menu ontwikkeling tot het coachen en begeleiden van het keukenteam.
      • Nederlandssprekend is een must, als je ook Engels kunt is dat mooi meegenomen.

Waarom zou je voor deze functie kiezen?

Bij deze job is het belangrijk dat je past bij het team en dat deze plek echt thuis voelt. Is er een match? Dan wil je nooit meer weg.

Samen willen we er wat leuks van maken en dit vertaalt zich in open, transparante communicatie op de werkvloer, maar ook in legendarische bedrijfsuitjes, zodat we ook kunnen ontspannen en elkaar beter kunnen leren kennen.

Wij vinden het belangrijk dat je harde werken ook wordt beloont en dat we meer doen dan alleen wat verplicht is. Kom je een keertje kijken?

Laat wat horen!

Klinkt dit als jouw tweede thuis?  Laat Felicia iets van je horen voor maandag 2 december 2024 via match@justhoreca.nl of 0617787864 en we praten graag met je verder.

Alleen je telefoonnummer achterlaten is genoeg!

JustHoreca vast en flex kitchen talents in de horeca

LET'S TALK

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Pijl