CHEF-KOK OP ADEMBENEMENDE LOCATIE
Bloemendaal aan Zee!
Heb je altijd al bij een luxe hotel aan het strand willen werken? Ga ervoor! Vind jezelf terug in deze leuke functie waarbij creativiteit en duurzaamheid een sleutelrol spelen.
Ben jij toe aan een stap in je carrière waar je al je kookkunsten en creativiteit in kwijt kunt? In deze functie krijg je de vrijheid om je eigen pad te kiezen en je werk en tijd zo in te richten dat je écht kunt knallen. Mét begeleiding naar jouw wens.
Jouw impact zorgt ervoor dat dit hotel verschil kan maken in kwaliteit en op het gebied van duurzaamheid.
Wat bieden we jou?
- Een topsalaris tussen €2787 – €3506 euro bruto per maand (o.b.v. 40 uur).
- Werktijden tussen 7.00 en 22.00 uur, maximaal 8 uur per dag (zelf in te delen)
- Een mogelijkheid om als aankomend chef of sous-chef de stap te maken naar volwaardige check-kok functie.
- Groei en ontwikkeling – we werken samen met een culinair specialist en sterrenchef die jou op afstand kan blijven ondersteunen bij het ontwikkelen van de keuken én jezelf natuurlijk!
- Tijd voor tijd bij overwerken (wat we sowieso proberen te vermijden)
- Verlofdagen
- Vakantiegeld
- Regelmatig leuke en grappige attenties
- Pensioenregeling
- Korting op verblijf
- Gratis parkeren bij het hotel
Wat ga je doen?
Als chef-kok ben jij de drijvende kracht in de keuken. Je creëert originele ontbijtgerechten, heerlijke lunches en smakelijke bites. Duurzaamheid is voor jou belangrijk. Daarom verken je graag lokale markten en duurzame producten. Met deze ingrediënten maak jij een menu dat elke gast uitnodigt om terug te komen voor meer.
In onze gezellige, compacte keuken zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je beheert de voorraad, plaatst bestellingen en maakt kostprijscalculaties. Als de spil van het team regel je ook de roosters.
Wat deze baan extra leuk maakt? Het contact met de gasten! Je neemt hen mee op een reis door de Nederlandse keuken en deelt met passie alles over de duurzame en lokale gerechten.
Wat zegt je collega?
“Bij ons geven we je de vrijheid om je creativiteit te laten zien, en kun je de keuken echt jouw domein maken. De connectie met gasten en de prachtige omgeving zorgen voor een fijne sfeer die dit hotel echt anders maken dan andere hotels in de buurt.”
Jouw profiel:
- Ervaring: Ervaring als leidinggevende kok in een professionele keuken.
- Opleiding: Certificaat HACCP en SVH Sociale Hygiëne
Waarom zou je voor deze functie kiezen?
Met jouw creativiteit en kooktalent weet je gasten een welkome ontsnapping uit hun dagelijks leven te bieden.
Jouw inzet tilt het restaurant naar een hoger niveau, waardoor er meer mogelijkheden ontstaan voor ontwikkeling en groei. Ben jij de chef-kok die een sterke leidende rol aanneemt en het team helpt zich verder te ontwikkelen?
Dit wordt misschien wel jouw tweede thuis! Een boutique hotel-restaurant in het mooie Bloemendaal aan Zee. Je werkt met én in een hecht en enthousiast team, waardoor je meteen in een warm bad terechtkomt.
Elke dag kun je je laten inspireren door de prachtige omgeving en het luxe strandleven.
Laat wat horen!
Klinkt dit verhaal als jouw nieuwe avontuur? Laat Felicia iets van je horen voor maandag 9 december 2024 via match@justhoreca.nl of 0617787864 en we praten graag met je verder.
Alleen je telefoonnummer achterlaten is genoeg!
LET'S TALK
Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.