Ga naar de inhoud

AANKOMEND CHEF ÉN MEDE-EIGENAAR

Bouw mee aan een culinaire droom

Heb je altijd al willen bijdragen aan een vernieuwend horecaconcept en lijkt het je tof om vanaf de start jouw stempel te drukken? Dan is dit je kans om aan de slag te gaan bij een stijlvolle brasserie & restaurant!

Ben jij een proactieve chef met een voorliefde voor authentieke muziek? Let’s Fly You to the Moon! Stap in voor een avontuurlijke reis naar een nieuw concept in Rotterdam Noord.

Als Chef-kok krijg je de kans om nostalgie uit de jaren 50 en 60 tot leven te brengen in je eigen keuken! Als een ware Chief Culinary Artist weet jij een heerlijk shared-dining concept uit te werken, volledig in stijl met de klassieke charmes van het restaurant. 

Het restaurant is nog in ontwikkeling, wat betekent dat je veel invloed hebt en we jouw inspiratie hard nodig hebben. Sterker nog: we zoeken een ondernemende enthousiasteling die zelfs mede-eigenaar wil en kan worden van de zaak!

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan en wil je meer dan alleen zelfstandig in een keuken werken, maar deze ook echt ownen? Lees snel verder!

Wat bieden we jou?

  • Een startsalaris van 4000 euro per maand en een percentage winstuitkering.
  • Een plek waar jouw creativiteit en inbreng centraal staan. Deze haal je uit alles wat er op je pad komt, zoals bijvoorbeeld ook de jaarlijks gesponsorde inspiratietrips die je mag maken naar een willekeurige bestemming!
  • De kans krijgen om nieuwe productlijn(en) te ontwikkelen en in de markt te zetten, zoals bijvoorbeeld een lijn sauzen met eigen brand.
  • Mogelijkheid om het gezicht van deze toplocatie in Rotterdam-Noord te worden!
  • Eindejaarsuitkering en participatie in de fooienregeling.
  • Pensioenregeling.
  • Sport abonnement.
  • Werkkleding- en materialen.
  • Deelnemen aan terugkerende teamactiviteiten.
  • Ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling. Je stapt in een avontuur waar je iedere dag leert en ontdekt hoe je als mede-eigenaar een restaurant en concept opzet.
  • Personeelskorting op het heerlijke eten.
  • Meedenken en -ontwikkelen in gezondheids- en welzijnsprogramma’s voor personeel.
  • Steun van een new school ondernemer die bereid is te investeren in goed doordachte concepten en dagelijks oren heeft naar ontwikkelpunten voor het restaurant en personeel.
  • De potentie en unieke kans(!) om je op te werken als mede-eigenaar van dit authentieke restaurant, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn en we samen echt willen gaan voor grote ambities.

Wat ga je doen?

Het concept staat nog in de kinderschoenen, wat jou de volledige kans biedt om het vorm te geven. Je ontwikkelt een verrassende menukaart voor alle dagdelen die perfect aansluit bij de jazzy vibes en de ouderwetse charme en gezelligheid van de zaak. We willen ook Franse invloeden (waaronder Cajun) op de menukaart laten terugkomen, dus mocht jij deze kunnen inbrengen in de kaart, dan scoor je extra punten.

Positiviteit is jouw tweede natuur en dit breng je ook over op een gemotiveerde keukenbrigade die jij coacht & begeleidt naar een sterk topteam dat het beste uit zichzelf haalt en jouw gerechten waarde geven en laten stralen. 

Als Chef en mede-eigenaar ben je bovendien nauw betrokken bij nieuwe initiatieven voor het restaurant.

Bedenker van het Concept:

“Het is een ontzettende mooie uitdaging voor een ondernemer met goede keukenskills om vanuit deze positie te starten! Je krijgt niet alleen alles mee van offline tot online en internationaal ondernemen, maar je gaat ook op gelijk niveau samenwerken, waardoor jouw impact enorm is en je jouw creativiteit volledig kwijt kunt. Samen met de Maitre’d worden jullie het gezicht van het bedrijf”

Jouw profiel:

  • Jouw kennis van dranken (wijn in het bijzonder) is op peil
  • Kennis van menu-engineering & innovatie
  • Een koksdiploma op mbo-niveau 4 is een pre
  • Bij voorkeur Nederlands sprekend

Waarom zou je voor deze functie kiezen?

Grijp deze unieke kans om Chef-kok en mede-eigenaar te worden van een nieuw en spannend concept dat binnenkort gelanceerd zal worden. Breng jouw vertrouwen, creativiteit en positieve werkethos mee en wij bieden je een uitdagende rol en bijzonder avontuur. 

Durf jij dit aan? Laten we samen onze dromen waarmaken en ze werkelijkheid zien worden.

Interesse?

Klinkt dit verhaal als jouw avontuur? Reageer dan voor maandag 16 december 2024 en stuur een mailtje met telefoonnummer naar match@justhoreca.nl. We praten graag met je verder. Alleen je telefoonnummer achterlaten is genoeg!

JustHoreca vast en flex kitchen talents in de horeca

LET'S TALK

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Pijl