Ga naar de inhoud
JustHoreca

Je bent tijdens de sessie niet in beeld en niet te horen, maar kunt wel vragen stellen.

Doe je mee?

Ontdek hoe jij als zelfstandig freelance kok aan de slag kunt!

Wil jij zelfstandig aan de slag gaan als freelance kok, maar weet je niet goed hoe je dat slim kunt aanpakken?

Dan ben je hier aan het goede adres! Het is natuurlijk heel aantrekkelijk om als zelfstandige aan de slag te gaan, maar dan is het wél belangrijk dat je ook daadwerkelijk bij die klanten terecht komt, waar JIJ het beste tot je recht komt. Als freelance kok werken kan ook prima in combinatie met een baan of je eigen (catering)business.

Om uren en uren te besteden aan administratie en het zoeken naar de juiste klussen, daar heb je natuurlijk niet echt zin in. Maar hoe pak je het dan aan?

Wij gaan je helpen! We nemen je mee in een gratis infosessie van 30-45 minuten, waarbij we je laten zien hoe jij als zelfstandig professional kunt starten en datgene kunt doen waar je echt blij van wordt. Zonder stress en zonder gedoe.

Let op: er zijn maximaal 20 plekken per sessie beschikbaar. vol=vol

Wie zijn wij?

Wij zijn JustHoreca en we bestaan uit een team van zeven toegewijde mensen die dagelijks bezig zijn om topkoks aan topklanten te verbinden.

De infosessie wordt gegeven door Chris (tweede van links) en Maarten (midden). Zij worden ondersteund door gastvrouw Suus (tweede van rechts).

Maarten is chefkok geweest bij toprestaurants zoals d’Vijff Vlieghen en Chef’s Table, Chris heeft zijn sporen verdiend in de arbeidsbemiddeling en recruitment. 

Meer weten over ons? Check deze link.