Ga naar de inhoud

ZELFSTANDIG WERKEND KOK BIJ UNIEKE WOONLOCATIE VOOR SENIOREN

Regelmatige werktijden én om de week het weekend vrij!

Ben jij een gepassioneerde kok die op zoek is naar regelmaat en voldoening buiten de hectiek van de horeca?

32 – 36 uur per week – Zin om je tanden te zetten in een nieuw avontuur op een prachtige locatie in Heemstede? Lees dan verder, want bij onze opdrachtgever krijg je de kans om je culinaire talenten te ontwikkelen in een omgeving waar creativiteit, structuur en teamspirit samenkomen!

Let op: Het gaat hier om een seniorenresidentie waarbij je iedere dag voor dezelfde gasten je kookkunsten mag laten zien. Er wordt dagvers gekookt! 

Wat ga je doen?

Als Zelfstandig Werkend Kok speel je een belangrijke rol in het kleine, vaste team. Je bereidt dagelijks verse en smaakvolle maaltijden voor de bewoners, die zowel in het gezellige restaurant als bij hen thuis kunnen worden genoten.

De werktijden zijn ideaal voor een goede werk-privébalans: van 12.15 tot 20.45 uur. Om de week ben je het weekend vrij!

Je werkt in een hypermoderne keuken die onlangs volledig is verbouwd en voorzien van de nieuwste apparatuur – een genot om in te werken!

Samen met de Executive Chef en een hecht team draag je bij aan de smaakvolle ervaring van de bewoners. Dit is een superleuke plek als je naast koken het ook leuk vindt om aandacht te geven aan de bewoners (leeftijd tussen de 70+ ) door middel van een praatje. 

Wat bieden we jou?

    • Startsalaris: Tussen €2.800 en €3.000, afhankelijk van aantal uren, ervaring en skills. Let op: het is geen horeca, dus geen fooi, wel volop andere voordelen, zoals een eindejaarsuitkering.
    • Eindejaarsuitkering: Deze uitkering heeft gemiddeld de hoogte van een 13e maand.
    • Flexibiliteit: Werkweek van minimaal 32 uur, met voorkeur voor 36 uur per week.
    • Werktijden / werkdagen: 12:15 – 20:45 uur, om de week het weekend vrij, 32 tot 36 uur per week 
    • Vitaliteitsbudget: Wij zorgen net zo goed voor onze bewoners als onze medewerkers met een persoonlijk vitaliteitsbudget, waar je bijvoorbeeld je sportabonnement mee kunt bekostigen.
    • Pensioenregeling: Goed geregeld voor jouw toekomst.
    • Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden: We investeren graag in trainingen en opleidingen. Een voorbeeld hiervan is de opleiding tot SVH Leermeester via het Horeca Vakcollege, zodat je een bijdrage kunt leveren aan de coaching en begeleiding van studenten.
    • Gezellige werkomgeving: Een gastvrije locatie waar iedereen welkom is!
    • Jaarlijks bedrijfsuitje: Samen leuke dingen doen hoort erbij! 

Jouw dagindeling

Als kok ben jij verantwoordelijk voor het bereiden en presenteren van uiteenlopende gerechten, afgestemd op de wensen van de bewoners.

Of het nu gaat om een smaakvolle Nederlandse maaltijd of een verfijnd gerecht: jij zorgt voor kwaliteit en beleving in elk gerecht. Het eten is voor de bewoners hét uitje van de dag.

Daarnaast denk je actief mee in het ontwikkelen van de menukaart en is de sociale interactie met de bewoners een belangrijk onderdeel van de functie.

Begin jouw shift door samen met het team het menu voor te bereiden, ontmoet de bewoners en zie direct de impact van jouw gerechten op hun dag!

Jouw profiel:

      • Ervaring: Minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok in een professionele keuken.
      • Opleiding: Bij voorkeur een koksopleiding (MBO-niveau 3 of 4) en kennis van HACCP.
      • Teamspeler: Je werkt graag samen, neemt verantwoordelijkheid en hebt een servicegerichte houding.
      • Taalbeheersing: Goede beheersing van de Nederlandse taal. Een belangrijk onderdeel van de functie is het sociale aspect met jouw gasten, de bewoners van het complex.

Waarom zou je reageren op deze functie?

Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om onderdeel te zijn van een ambitieus team op een toplocatie in Heemstede. De hypermoderne keuken biedt alles wat je nodig hebt om met plezier en efficiëntie te werken.

Je krijgt de ruimte om je creativiteit te laten zien en als de kans zich voordoet, om door te groeien binnen het bedrijf. Kom werken op een plek waar je écht het verschil maakt voor onze bewoners én voor je eigen toekomst!

Laat wat horen!

Ben je geïnteresseerd? Neem dan gauw contact op met Chris van Alphen op 0648603952 (bellen of WhatsApp) of stuur een mail met je telefoonnummer naar match@justhoreca.nl en we nemen direct contact met je op. 

JustHoreca vast en flex kitchen talents in de horeca

LET'S TALK

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Pijl