Ga naar de inhoud

WORD JIJ CHEF-KOK BIJ EEN ROOFTOP RESTAURANT?

Op de Zuidas in Amsterdam

Ben jij een chef-kok of ervaren sous-chef en hou je van creatief bezig zijn in een vernieuwde keuken of aan The Green Egg? Lijkt het je leuk deel uit te maken van een snelgroeiend familiebedrijf? Lees dan even verder!

We hebben een openstaande positie voor een (aankomend) chef-kok die graag bijdraagt aan ons gezellige team en het uitdagend vindt om mee te helpen bij het opbouwen van een sterk merk binnen ons snelgroeiende bedrijf.

Wat bieden we jou?

  • Salaris tussen de €2800-€3500 op basis van ervaring
  • Korting voor jou en je familie – 30% voor jezelf en 10% voor familie bij alle eetgelegenheden van het bedrijf
  • Koken in een vernieuwde keuken (augustus 2024!)
  • Deelname aan ons talentprogramma voor cursussen en trainingen
  • Gratis sporten bij het aangesloten hotel
  • Prestatiebonus – jouw inzet heeft invloed op het resultaat, en bij het behalen van de doelen deel jij mee in de winst!
  • Deelname aan ons fietsplan via Lease a Bike

Leuke personeelsuitjes en een end of summer BBQ! Waarbij jij natuurlijk niet zelf achter de grill staat

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste trends binnen de culinaire wereld en gebruikt die kennis om altijd te blijven verbeteren. Met jouw kennis van de HACCP-wet en regelgeving en leiderschap zorg je ervoor dat alles soepel verloopt in de keuken. 

Eén keer per week heb je overleg met de operationeel manager over de stand van zaken en je maakt de roosters zodat iedereen leuke dingen kan gaan plannen op zijn of haar vrije dagen. Ook speel je een belangrijke rol bij het organiseren van evenementen, van het bedenken van de menu’s tot de uitvoering.

Tijdens zo’n evenement sta jij te vlammen achter the green egg en verras jij je gasten met heerlijke gerechten.

Jouw profiel:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring als sous-chef en klaar voor de volgende stap
  • Je bent teamgericht en communicatief sterk in het Engels en in het Nederlands

Waarom wij?

Als (aankomend) chef-kok krijg je de kans om leiding te nemen in de keuken en mee te bouwen aan het succes van ons merk.

Je komt terecht in een werkomgeving die samenwerking, passie voor het koken en hygiëne voorop heeft staan. Bij ons krijg je de kans om je talenten te benutten en verder te ontwikkelen, terwijl je deel uitmaakt van een vooruitstrevende en stimulerende werkomgeving die continu in beweging is. 

Bovendien draag je samen met de executive chef en de chef van de andere locatie bij aan de groei van dit unieke bedrijf, waar elke dag nieuwe kansen en uitdagingen ontstaan en waar jij direct bijdraagt aan het succes en de toekomst van de organisatie

Laat wat horen!

Heb jij zin om je carrière naar een hoger niveau te tillen?reageer dan vóór 16 december.

Laat Zoe iets horen via match@justhoreca.nl of 0617787864 en we praten graag met je verder. Alleen je telefoonnummer achterlaten is genoeg!

LET'S TALK

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Pijl